PAR MUMS


Latvijas elektroniskais iekārtu testēšanas centrs (LEITC) ir dibināts 2006. gadā ar Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācijas - LETERA (www.letera.lv) atbalstu. Ar PHARE programmas un asociācijas biedru atbalstu laboratorijas izveidei tika ieguldīti vairāk nekā 1 000 000 eiro.

LEITC mērķis ir piedāvāt EMC testēšanu kā risinājumu, lai novērstu iespējamo produktu nepareizu darbību dēļ kļūdām, kas radušās projektēšanas un ražošanas gaitā. Mēs pārraugām pasaules attīstības tendences EMC jomā attiecībā uz elektronikas un elektrisko iekārtu testēšanu, lai nodrošinātu augstas kvalitātes pakalpojumus kvalitatīvu produktu izstrādē un testēšanā attiecībā uz EMC. Mēs atbalstām brīvu ideju un informācijas apmaiņu, taču nodrošinām augstu klientu informācijas konfidencialitāti. Mēs veicam nepārtrauktus uzlabojumus, lai sasniegtu izcilību EMC pakalpojumu sniegšanā saskaņā ar ISO/IEC 17025 kvalitātes standartu.

LEITC uzskata, ka jūsu produktam ir jābūt tirgū, nevis testēšanas laboratorijā, tāpēc mēs esam EMS laboratorija ar pieredzējušiem EMS inženieriem, kuriem ir zināšanas un pieredze darbā ar elektroniskajām komponentēm, filtriem, signāliem, standartiem, un datu apkopošanu. Katru EMS projektu LEITC uzrauga galvenais EMS inženieris, kurš ir atbildīgs par visu projektu kopumā, no testējamās ierīces uzstādīšanas, līdz gala atskaitei. Ja tiek atklāti trūkumi pārbaužu laikā, projekta inženieris nekavējoties Jūs informēs, lai ar Jums apspriestu praktiskus un efektīvus risinājumus. Sadarbojoties ar Jums, mēs varam efektīvi samazināt projekta kopējo testēšanas laiku.

LEITC arī nodrošina, ka klients, kas vēlas, var piedalīties testā, kā novērotājs. Inženieru birojā un konferenču telpā varam nodrošināt darbvietu, lai Jūs uz vietas varētu uzlabot savu ierīci un veikt atkārtotus testus.

No 2008. decembra LEITC ir NEMKO pilnvarotais partneris Baltijas valstīs. NEMKO atļaujas programma ir izveidota ar mērķi atzīt testu rezultātus no kompetentām ārējām laboratorijām, kas tiks izmantoti par pamatu NEMKO N-marķējuma sertifikācijai un apliecinājums CE-marķējumam utt. Atļauja apstiprina to, ka LEITC laboratorija ir spējīga veikt testus atbilstoši savai darbības jomai.

 

KONTAKTER
  Azenes 12, Riga, Latvia
  +371 22 001 023
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  

Please publish modules in offcanvas position.